Logo Learn2Run med lenke til forsiden

Lyst til å bli instruktør?


Kontakt:
E-post: info@learn2run.no
Kontaktperson: Siri Halle
Tel: 99 23 96 50

 

Interessen for Learn2Run kurs er økende og vi trenger noen flere instruktører.

Generelt har vi behov for instruktører i Stor-Oslo.
Her er det spesielt behov: Stavanger, Bergen, Trondheim og Tønsberg.

 

Vi i Learn2Run er et fellesskap av instruktører som inspirerer både hverandre og kursdeltagere - rett og slett fordi vi synes det er veldig moro å holde løpekurs.

Learn2Run har et opplegg som er tilrettelagt for at du som instruktør bare behøver å konsentrere seg om å holde selve løpekurset. Bestem deg for hvor du ønsker å holde løpekursene, når du vil holde kursene og hvor mange kurs du ønsker å holde. Vi vil sørge for markedføringen og administrasjonen av kurset. Vi tilbyr et godt honorar.

Du vil få opplæring og råd fra erfarne instruktører om hva som pedagogisk fungerer best i formidlingen av løpeteknikk på de ulike kursene og nivåene. Vi har felles samlinger og du blir med en erfaren instruktør før du går "i ilden" selv. Slik hjelper vi hverandre til stadig å utvikle oss som instruktører. Vi blir med hverandre på kurs ved jevne mellomrom som "skygger", deler erfaringer.

Vi søker deg som har glede av å inspirere andre, som har en naturlig autoritet og god formidlingsevne - og som er teknisk dyktig i løping.
Du bør være over 23 år. Du behøver ikke å ha vært toppløper, men det er en klar fordel om du har drevet aktivt med løping som utøver eller trener. Kvinner oppfordres til å bli Learn2Run-instruktører.

Ikke nøl med å ta kontakt - det er lettere å forklare nærmere over telefon.

Avslutningsvis her: Det er veldig moro å holde løpekurs!

 

Sindre Stokke, Learn2Ski-instruktør:

-fleksibelt:
Som instruktør fikk jeg i samarbeid med Siri velge hvilke dager jeg ville ha kurs, antall kurs, klokkeslett og hvor jeg ville holde kurs. Dette gav meg fleksibiliteten jeg trengte for å få passet inn heltids masterstudier på BI og satsing som skiløper.

-godtgjørelse:
God lønn og morsomme arbeidsoppgaver er en sjelden match på deltidsjobber, Learn2Ski er en av få som kombinerer dette! Siri tar av seg all markedsføring og organisering av grupper, som instruktør kan man praktisk talt bare stille opp på kurs og gå.

-erfaring: jeg ble bedre teknisk selv:
I tillegg til å hjelpe andre med tekniske oppgaver, og få betalt, opplevde jeg at jeg ble bedre teknisk selv!

-nettverk:
Man får bygget et stort nettverk, både gjennom deltakere og andre instruktører.

Mvh Sindre